Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Μια ιστορική ευκαιρία ανόδου!



Ανακοινώθηκε λοιπόν με κάθε επισημότητα πως τη νέα αγωνιστική περίοδο η Γ’ Εθνική θα απαρτίζεται από τέσσερις ομίλους, με τη Καστοριά να συμμετέχει –όπως και φέτος- στο δεύτερο εξ αυτών.

Με σαφώς πιο μακρινές αποστάσεις (συγκριτικά πάντα με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε) αλλά και την ηχηρή απουσία του μεγάλου ονόματος, να αφήνει παράθυρο ελπίδας για μια θέση στον ήλιο σε όλους τους φιλόδοξους συλλόγους που αναζητούν την υπέρβαση.

Αντίθετα με το πρώτο όμιλο όπου παρατηρούμε αρκετά βαριά ονόματα με σειρά ετών σε πρώτη και δεύτερη Εθνική, ο δεύτερος θεωρείται αισθητά πιο βατός, κρύβοντας ωστόσο τις δικές του ξεχωριστές παγίδες για τους 16 μονομάχους.


Η πληροφόρηση που υπάρχει από την ΕΠΟ είναι πως το εισιτήριο της ανόδου θα κερδίζει μόνο ο πρωταθλητής, γεγονός που κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό το ήδη συναρπαστικό πρωτάθλημα, που ένεκα των οικονομικών συγκυριών της χωρας, παραμένει ερασιτεχνικό.

Με μια πρώτη εκτίμηση 4-5 ομάδες φαίνεται να έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις για να χτυπήσουν το τίτλο, με βασικό κριτήριο την αντοχή (σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο) καθ'όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Δε χωρά αμφιβολία άλλωστε πως η Καστοριά είναι το μεγαλύτερο όνομα του ομίλου και από τη στιγμή που παρουσιαστεί στο ύψος των περιστάσεων, υπάρχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση με ιστορική ευκαιρία ανόδου για επιστροφή στη Β’Εθνική έπειτα από έξι πέτρινα χρόνια!

Δείτε αναλυτικά τον όμιλο με τους αντιπάλους της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, στις 30 αγωνιστικές που θα ακολουθήσουν.


2ος ΟΜΙΛΟΣ

01. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
02. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
03. ΚΟΖΑΝΗ
04. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
05. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
06. ΤΡΙΚΑΛΑ
07. Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
08. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
09. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
10. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
11. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
14. Α.Ο ΦΛΑΜΟΥΛΙΟΥ
15. ΠΥΡΑΣΟΣ
16. ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου